Viewed 54 times 0 Answers
0
من فایل هام رو توی cic آپلود و سیو کردم ولی تاریخ آخرین سیو رو برام ۶ روز قبل مینویسه ولی فایل هایی که آپلود کردم درسته میخوام پرداخت کنم مشکلی نیست احیانا؟ چون تاریخ آخرین سیو رو ۶ روز قبل زده ولی آپلود مدارک موفقیت آمیز بوده
2021-09-30 09:25:00 Vancouver دانشگاه #آپلود مدارک
Similar Question:
#آپلود مدارک

توی قسمت آپلود مدارک ، Birth Certificate منظورش چیه دقیقا؟
2021-09-18 01:41:00 #Montreal [آپلود مدارک] دانشگاه

قسمت آپلود مدارک دانشنامه و ریز نمرات هر مقطع باید در یک فایل pdf اسکن بشه؟
2021-10-20 05:39:00 #Montreal [ریز نمرات] دانشگاه

در فرمهای اپلای اون قسمتی که مربوط به آپلود مدارک هست یه ستون به اسم comment داره برای کسانی که پذیرش شدند این ستون تکمیل شده بود یا خالی ؟؟؟
2021-11-24 23:56:00 #Toronto [آپلود مدارک] دانشگاه

من فایل راهنما را مطالعه کردم توضیحات کلی ارایه شده بود در خصوص مشکل من وقتی وارد سایت myconcordia شدیم میزان شهریه ترم اول دکتری را از کدام قسمت میشه دید و مطلع شد؟ همچنین من بورس شدم برای شرایط بورس از همان ترم اول پرداخت میگردد یا از ترم دوم شروع میگردد؟ من یک درس ثبت کردم بنا به پیشنهاد سوپروایزرم ولی نمی توانم ثبت نهایی کنم نمی دونم باید اول شهریه را پرداخت کنم بعد انتخاب واحد را نهایی کنم لطفا این سه سوال را راهنمایی کنند.
2021-09-04 01:21:00 #Vancouver

من سه ماه از آخرین مدرکی که تایید شده توی پروفایلم میگذره و الان در وضعیتpending department selection م یک ماهه کسی میدونه باید چیکارکنم؟ درحال بررسین هنوز یا باید ایمیل بزنم که زودتر بررسی کنن؟
2021-08-29 14:00:00 #Vancouver

من از SFU برای ترم پاییز پذیرش دارم ۱۹ جولای اسک CV شدم هنوز جواب ویزام نیومده قبلا برای فرصت مطالعاتی رفته بودم کانادا با دانشگاه هماهنگ کردم دو درس آنلاین گرفتم ولی اگه خواسته باشم دیفر کنم به ژانویه باید تا چهارشنبه حذفشون کنم به نظرتون ریسک کنم درسهام رو نگه دارم تا ویزا بیاد؟
2021-09-20 03:42:00 #Vancouver

نمره صفر رو توی GPA باید محاسبه کنم یا لازم نیست؟ با صفر معدل gpa شده ۲،۹۷ بدون صفر شده ۳،۲۵
2021-09-01 00:08:00 #Vancouver

من میخوام از طریق WU Global Pay شهریه یک ترم این دانشگاه رو پرداخت کنم از طریق یه بانک تو ترکیه، میدونید چه اطلاعاتی لازمه که به کارمند بانک بدیم که مراحل رو درست انجام بدن؟ من خودم اونجا نیستم نمیتونم از نزدیک بپرسم توی سایت student accounts خودشون یه راهنمایی گذاشتن و در نهایت به یه دیسکلیمر و لینک که وارد سایت WU میشه هدایت میشیم ولی نمیدونم این مسیر مال وقتیه که دانشجو پرداخت کنه یا بانک هم باید از این طریق انجام بده؟
2021-08-29 11:55:00 #Vancouver